At le plage

Jeg har så ekstremt dårlig samvittighet for at jeg ikke har tid til å oppdatere nok her inne! Man kan jo kanskje se på det som et luksusproblem, men kjenner jeg blir litt skuffet over meg selv. Tiden strekker bare ikke til.. Med Frankrike, Oslo Runway og Stockholm på en uke, har jeg vært nødt til å prioritere kjæresten mellom slagene. Men gi ikke opp, skal bli bedre!!!

Følte meg så fin i denne kjolen fra By Malene Birger som jeg hadde på meg på stranden i Antibes!

Og hvor fin er ikke min kjære venninne Annie i sin ukrainske folkedrakt?

Hun har den kuleste stilen jeg vet om, liker å ta bilder av henne så ofte jeg kan.

Gleder meg til vi skal til NY neste uke og prøve brudekjoler. Yeeey. Eller det vil si, hun skal prøve brudekjoler da, jeg skal bare drikke champagne og se på;)
Masse mer fra Frankrike, Oslo Runway og ikke minst Stockholm (som jeg er på vei til as we speak), kommer på løpende bånd her nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *